Šťastné a bezstarostné Vánoce: Objevte naši rozmanitou nabídku dárků pro všechny!


Vánoce se neodmyslitelně blíží a utečou, než si to stačíme uvědomit. Abyste se vyvarovali stresu spojeného s nákupem vánočních dárků, máme pro vás dobrou zprávu. Připravili jsme pro vás vánoční stránku, kde si každý může vybrat ty nejkrásnější dárky pro své blízké.Do naší vánoční kampaně se zapojilo mnoho našich skvělých partnerů. Společně s nimi jsme připravili akční nabídku na širokou škálu dárků a produktů, které vám a vašim blízkým pomohou udělat Vánoce nezapomenutelnými.

 

Dárky pro kutily jsme zajistili díky spolupráci s firmou Beno, která je elektrotechnickou firmou s dlouholetou tradicí od roku 1990. Jejich produkty budou skvělým dárkem pro všechny, které baví práce v dílně nebo na zahradě.

 

Pro sportovce jsme připravili špičkový cyklistický sortiment značky Spiuk. Spiuk je značka, kterou nosí cyklisti na 5 kontinentech, a to včetně extrémních podmínek, jako je poušť v Marrákeši nebo ledové silnice v norském Tromsu. Spiuk je také osvědčeným partnerem při náročných závodech, jako je Tour de France, XC světový pohár, olympijské hry nebo Kona Ironman. Pro všechny, kteří se věnují cyklistice, budou tyto produkty perfektním vánočním dárkem.

 

Nemohli jsme zapomenout ani na ty, kterým udělají největší radost hračky. V naší nabídce najdete nejen edukativní hračky pro všestranný rozvoj dětí z kvalitních materiálů od partera Toypex, ale také Pecka hračky, které jsou v tuto chvíli velkým hitem a potěší každého malého i velkého člena vaší rodiny.

 

Naši akční vánoční nabídku jsme rozšířili i o roztomilé dětské oblečení a pohodlné osušky, které budou dětem poskytovat pohodlí a teplíčko po každém koupání. Kromě toho nabízíme i jemnou kosmetiku speciálně navrženou pro citlivou pokožku miminek.

 

Nemůžeme zapomínat ale ani na naše čtyřnohé přátele, kteří si také zaslouží dárek pod stromeček. V kategorii 'Dárky pro domácí mazlíčky' najdete řadu skvělých produktů pro vaše psí nebo kočičí kamarády.

 

Pro všechny milovníky a milovnice krásy a kosmetiky máme širokou nabídku kvalitní kosmetiky. U nás najdete pleťovou, tělovou i vlasovou kosmetiku, která udělá každodenní péči ještě příjemnější. Samozřejmě myslíme i na vegany, pro které jsme připravili speciální nabídku veganské kosmetiky.

 

Nabídka dárků pro naše babičky a dědečky zahrnuje mnoho krásných produktů z ovčí vlny, díky kterým se budou cítit jako v bavlnce. V naší kategorii 'Dárky pro prarodiče' najdete teplé, měkké deky a polštářky z ovčí vlny, které zaručí příjemný spánek a pohodlí během chladných zimních nocí i v křesle při čtení knížky. Naše elastické ortézy na klouby poskytují podporu a úlevu od bolesti, zlepšují krevní oběh a pomáhají udržet klouby zpevněné a zahřáté. A pro ty, kteří si rádi odpočinou u televize, máme televizní pytle, které zajistí pohodlné posezení.

 

A pro všechny workoholiky máme krásné batohy, tašky na notebook nebo ergonomické židle pro zdravá záda. Ergonomické židle jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální podporu zádům a krku, což je klíčové pro udržení správného držení těla a zdraví páteře. Tyto židle jsou ideální nejen pro práci na home office, ale také pro dlouhé hodiny strávené u stolu při čtení, psaní nebo relaxaci. 

 

Sledujte naši vánoční kampaň a přijďte k nám pro dárky, které pořídíte nejen na veletrzích konaných na PVA EXPO PRAHA. Pokud budete mít čas ve dnech 7.12. – 10.12.2023, budeme moc rádi, když se společně uvidíme na veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY. Věříme, že na shopex.cz nebo na veletrhu dárků a dekorací nějakou inspiraci na Vánoce určitě naleznete.

 

Přejeme vám kouzelné Vánoce!