Hitpoint aréna


Jako každý rok na veletrhu nebude chybět stánek populární herní organizace Hitpoint www.hitpoint.cz/. Bude zde možné potkat známé tváře herních streamů, sexy Hitpoint girls a speciálním hostem bude tentokrát nejznámější český YouTuber MenT. 

Herní zóna nabídne adrenalinový zážitek Quake deathmatche, kde bude každý moci změřit síly v této legendární střilečce. Hrát se bude na herních monitorech EIZO, sestavách Barbone a k dispozici budou sluchátka Sennheiser a příslušenství Logitech. O víkendu proběhnou také turnaje profesionálních hráčů jak v Quake Live tak i známé streategii StarCraft 2.
V závodní zóně budou k dispozici exkluzivně nejnovější herní volanty G290 od Logitech, na kterých se bude v kvalitních simulátorech DXRacer pomocí herních mašin ASUS G20 jezdit Dirt Rally a soutěžit o ceny od Monster Energy. Na stánku bude také speciálně k dispozici LightHunter. Jde o herní platformu, kde jde o zasáhnutí co nejvíce světelných terčíků v časovém limitu. Hráči si tak mohou zlepšít reflexy, koordinaci těla a dát si pořádně do těla!