FOR GAMES SE BLÍŽÍ – rezervujte si termín 4.-6.10


Svátek všech herních nadšenců se blíží, festival FOR GAMES se koná již první říjnový víkend 4.-6.10. 2024. Nenechte si ujít jedinečnou atmosféru, která nabídne něco pro otrlé hráče tak i pro návštěvníky, kteří se chtějí jen pobavit, nebo zažít naživo to co znají jen ze světa počítačových her.

O interaktivní zábavu nebude nouze – na festivalu najdete hned několik herních zón. V herní zóně CZLAN a LanCraft  bude až 50 počítačů s různými hrami a chystá se také turnaj, který si rozhodně nenechte ujít. V další zóně se můžete pobavit v arkádové herně, projít se v heros parku nebo navštívit ČSOB herní zónu.

 

Herní turnaje FIFA, NHL, Injustice 2, Mortal Kombat, Závody v Project Cars, Tekken, For Honor a další o hodnotné ceny si můžete zahrát v herní zóně Averia.

 

Nebo si zde můžete vyzkoušet virtuální a rozšířenou realitu, letecké a automobilové simulátory a těšit se na tombolu.

Inspiraci můžete načerpat v edukativní zóně, kde bude spoustu workshopů a prezentací škol zabývajících se herním oborem. Můžete se těšit Ateliér Game Design, Vzdělání budoucnosti a další

Pozadu nezůstanou ani nejmenší návštěvníci, v bohaté herní zóně se zabaví např. s Bobem a Bobkem nebo Hot wheels. Do světa her se můžete ponořit na šifrovacím stanovišti s Únikovými hrami nebo se inspirovat u herní zóny deskových her.

 

Drobné ochutnávky nepřehlédněte v chill zóně Coca-cola nebo Tiger.

 

Novinky ze světa her představí již tradičně Nintendo. Těšit se můžete na Nintendo Sports nebo Mario Kart 8 a další. Letošní velkou novinkou bude fotokoutek Nintendo. Návštěvníci se budou moci vyfotit jako Mario v ikonické trubce světa Nintendo.

 

Festival již tradičně oživí mnoho Cosplayerů, kteří budou k dispozici pro fotografování a budou součástí doprovodného programu.

Samozřejmě nebudou chybět prodejní stánky, herní merch, figurky a další, novinkou veletrhu bude vyzkoušení herních židlí přímo na místě.

 

Rezervujte si v kalendáři 4.-.6.10. a přijďte podpořit interaktivní atmosféru letošního ročníku.